Blog Post

Mila in een Corax Lena

Mila in een Corax Lena

3058
Eigenlijk is deze creatie ontstaan uit een samenloop van omstandigheden: Mila vraagt al lang om eens een kleedje te maken + het is al lang geleden dat ik nog eens iets gemaakt heb + ik zag je Let's Party Contest online. Dat was dan meteen de motivatie om na lang nog eens in gang te schieten. 
Ik werd verliefd op de Corax tricot in roestbruine/lichtroze kleur en besloot er een Lena dress van WenSJe mee te maken. Er ontbrak nog iets van detail. Ik voegde dus een hartje toe vooraan (lintje zelfgemaakt en op het kleedje genaaid) + achteraan een detail bij de aaneenzet van de panelen (in dezelfde marineblauwe tricot). 
Mila is nogal zot van hartjes op het moment, dus één fan heb ik alvast ;-)!
Als beginnend naaister vind ik het vooral ook spannend om aan een wedstrijd deel te nemen en feedback te krijgen van anderen.

Comments ()