Blog Post

Let's Dream

Let's Dream

1674

Er was eens, nog niet zo lang geleden, een droom.

Terwijl de wind woei door haar haren, haar mooie gouden haren,  zat zij opgesloten in haar zolderkamer. Eenzaam en dromend over mooie creaties en verbinding tussen mensen.

Wat ze niet wist, was dat ze zelf een creatie was. Een mooi plaatje dat verbinding schiep tussen de mensen die haar samen tot leven wekten. Van de brainstorm aan de ontbijttafel naar de hulp bij het zandstralen van het voetenbankje tot aan het bekleden met de gestikte stof.

Het werd een mooie samenwerking. En zo kwam haar droom toch uit.

---

Ik koos ervoor een voetenbankje te bekleden met een idyllisch sprookjestafereel dat doet wegdromen. Ik begon met het tekenen van een patroon waarna ik het patchwork knipte en stikte. Hierin verwerkte ik verschillende stoffen van Lotte Martens (TUR TUR 014, Lunari Yellow, Buteo 038,…). Daarna zandstraalde ik het bankje en als laatste bekleedde ik het met de stof. Het werd een arbeidsintensief project waarin ik mezelf op verschillende vlakken uitdaagde. 

Ik vond deze wedstrijd alvast de max, waarvoor merci!

https://partlycloudyskiesblog.wordpress.com/2017/05/28/lets-dream/

Comments ()