Blog Post

Leni feest in Vuurdoorn

Leni feest in Vuurdoorn

1470

Dit jurkje naaide ik voor mijn dochter als feestjurk in de eindejaarsperiode een jaar geleden. Intussen is het één van mijn favoriete zelfgemaakte kledingstukken.

Ik maakte de Louisa jurk van Compagnie M. door een petrolblauwe velours te combineren met het okergele Vuurdoorn paneel met de gouden print. De ideale stoffencombinatie voor een winterjurkje dat feestelijk, maar toch ook speels mag zijn. Leni is namelijk dol op glitter, maar haalt evengoed halsbrekende toeren uit tijdens de circusles.

De naden werkte ik af met gouddraad om ook in de velours kleine gouden accentjes terug te laten komen. De knopen werden mee uit het Vuurdoorn paneel gemaakt, zodat hier opnieuw een streepje goud opduikt. En als kers op de taart borduurde ik een klein gouden hartje achteraan de jurk.

Veel hartjes ook voor de prachtige Vuurdoorn stof. Die is niet alleen heel erg mooi, maar heeft ook een ongelooflijke kwaliteit en is ontzettend gemakkelijk om te verwerken. Mede daardoor werd dit jurkje het eerste exemplaar waar ik écht helemaal tevreden over was.Online kan je me vinden op www.196.be en https://www.instagram.com/196.be_veerle/.

Comments ()